Sjuk igeen

Sjuk igår, skolan idag, SJUK imorn:( bajstråkigt att bara sitta hemma med en irriterande förkylning.. tyck syyynd om mig!
Jaja, idag har vi gjort och spelat in vår film i skolan, det gick väl bra.
Sen efter skolan va man med Moa och vi hade lite tråkigt,så fick vi en idé att måla silver-läppstift i hela ansiktet.. så det gjorde vi och det blev JÄTTEFINT.
Sen åkte jag till stan med mamma och jakob,an skulle träna så vi letade efter en vinterjacka till mig men hittade ingen snygg.. :(
Jag tänkte droga halstabletter vatten och nässpray imon och kanske skulle det kunna finnas en liten risk att jag till och med är frisk imorgon? tror du? tror inte jag.. men ska försöka för orkar inte en tråkig dag till hemma,fy.
Men nu så ska jag gå och lägga mig, så ni får ha det så bra så ses vii.
<3

Sjuk..

Hellu, nu har jag inte lagt upp på väääldigt länge, men jag orkar helt enkelt inte?
Men iallafall... idag är jag sjuk,har varit hemma från skolan och bara haft en lång tråkig jobbig dag.. har feber och ont i halsen,men jag börjar nog bli bättre så jag kan gå till skolan imorgon iallafall, för jag vill INTE stanna hemma imorgon också..
Just nu sitter jag bara här vid bloggen,msn och lyssnade nyss på lite musik.
I helgen har man sovt över med Lindsey,sebbe och simon hemma hos sebbe, det va väl kul :) (vi tittade på jönsson ligan) mohaha..
I helgen ska jag sova över med dom igen, och på söndag ska jag göra 5000m testet i rodd, kommer ju bli AWESOMEE..., not.
Snart är det höstlov,jag ska spendera lovet med att va med kompisar, gå på mathildes haloweenfest och så fyller jag år den 2 november, jag har inte så mycket jag önskar mig som jag kan komma på.... bara pengar, wezc tröja och kanske några presentkort till klädaffärer..
Hej hopp puss <3

RSS 2.0